Licens information

  1. Alle priser er excl. moms. Betalingsbetingelse: 30 dage netto eller efter aftale.
  2. Angiv altid Photographic Nordic/fotografnavn som byline ved redaktionelt brug.
  3. Photographic Nordic sælger retten til publicering og offentliggørelse af de købte billeder. Denne ret gælder kun i Danmark, med mindre andet er aftalt.
  4. Photographic Nordics kunder må selv indhente tilladelse til offentliggørelse fra de personer, der er afbildede, idet reproduktionsretten ikke indeholder de afbildede personers tilladelse til offentliggørelse. Photographic Nordic kan ikke drages til ansvar, hvis der bliver fremsat krav, såfremt Editorial billeder anvendes, uden at et sådant samtykke er indhentet. Stock billeder er frigivet og kræver ikke samtykke - hverken til kommercielt eller redaktionelt brug. Dog vil ikke alle modeller acceptere at optræde i forbindelse med sensitive emner (racisme, misbrug, m.v.).
  5. Editorial billeder må ikke udsættes for sammenklipning, sammenkopiering eller elektronisk manipulation uden Photographic Nordics tilladelse. Dette gælder ikke for Stock billeder
  6. Billeder på Internettet skal offentliggøres i lav opløsning så billeder ikke kan misbruges af tredjemand.
  7. Publiceringsretten til brug af Photographic Nordics billeder gælder så længe at kunden har et aktivt og betalt abonnement hos Photographic Nordic.
  8. Når man downloader Stock eller Editorial billeder har man alene brugsretten til billedet og må IKKE videresælge eller overdrage et billede til tredjemand.
  9. Såfremt man ikke ønsker at forlænge abonnementet hos Photographic Nordic, er billeder der ligger i kundens eget fotorum stadig kundens ejendom. Billederne vil efterfølgende blive fremsendt digitalt.
  10. Såfremt man ikke ønsker at forlænge abonnementet hos Photographic Nordic, er det ikke tilladt at bruge Photographic Nordics arkivbilleder til nogen form for kommunikation samt genoptryk i diverse medier, dog kan der laves en individuel aftale omkring frikøb til rettigheder af billeder.